Voksmøllarver i Satay sauce
Voksmøllarver i Satay sauce
Lækker, næringsrig wok til 3
pers.
· 3 spsk. Rapsolie
· ½ dl fint hakket chili
· 2 fed hvidløg
· 1 rødløg
· 1 spsk. Rød karry pasta
· 1 bakke voksmøllarver
· 3 spsk. Peanutbutter
· ½ dl soyasauce
· 3 dl hvidkål
· 1 dåse kokosmælk
Kom hvidløg, rødløg, ingefær og
chili på en pande og rør godt rundt. Tilsæt den røde karry pasta og sørg for at
den bliver godt fordelt over det hele, inden voksmøllarverne tilsættes sammen
med soyasauce. Rør rundt et minuts tid og tilsæt så peanutbutter. Sørg
for at det bliver godt fordelt og tilsæt så hvidkål og kokosmælk. Rør rundt et minuts
tid og server så med koriander og friskkogte ris.



Kommentarer
Send en kommentar