Pasta med linse-buffalosovs
Pasta med linse-buffalosovs
· 100 g røde linser
· 75g buffaloorme
· 1 stort løg
· 1 grøn peberfrugt
· 1 spsk. boullion (to terninger)
· 3 fed hvidløg, pressede
· 1 dåse hakkede tomater
· 1 dåse tomatkoncentrat (140 g)
· 1 dåse kokosmælk
· 1 spsk. Citronsaft
· 1 tsk. Sukker
· ½ tsk. Chilipulver
· ½ tsk. stødt spidskommen
· en stor håndfuld frisk basilikum, hakket
· Fuldkornspasta
Skyl linserne godt. Hak løg og peberfrugt. Put
alle ingredienserne i en gryde, undtagen basilikum, og lad sovsen koge i cirka
25 minutter, til linserne er bløde. (Normalt skal røde linser kun koge i 10
minutter, men det tager længere tid i tomatsovs). Basilikum koger med de sidste
5-10 minutter. Smag til med salt og peber.



Kommentarer
Send en kommentar