Pasta med linse-buffalosovs

Pasta med linse-buffalosovs
·      100 g røde linser
·      75g buffaloorme
·      1 stort løg
·      1 grøn peberfrugt
·      1 spsk. boullion (to terninger)
·      3 fed hvidløg, pressede
·      1 dåse hakkede tomater
·      1 dåse tomatkoncentrat (140 g)
·      1 dåse kokosmælk
·      1 spsk. Citronsaft
·      1 tsk. Sukker
·      ½ tsk. Chilipulver
·      ½ tsk. stødt spidskommen
·      en stor håndfuld frisk basilikum, hakket
·      Fuldkornspasta
Skyl linserne godt. Hak løg og peberfrugt. Put alle ingredienserne i en gryde, undtagen basilikum, og lad sovsen koge i cirka 25 minutter, til linserne er bløde. (Normalt skal røde linser kun koge i 10 minutter, men det tager længere tid i tomatsovs). Basilikum koger med de sidste 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

Kommentarer

Populære opslag