Fyldte peberfrugter
Fyldte peberfrugter
Bulgur:
· 80 g grov bulgur (ca. 1 dl)
· 2 dl vand
· 1/4 tsk. groft salt
Hytteostfyld:
· 150 g. skyr
· 50 g. sorte oliven
· 1 spsk. Hvedemel
· 1 æg
· 1 dl bredbladet persille
· ½ tsk. salt
· Peber
· 6 små, røde og gule peberfrugter
· 1 spsk. Rasp
Hertil:
· 400 g. melorme
· 300 g. kogt broccoli
Kom bulguren i en gryde med kogende vand tilsat salt.
Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og
lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min.
Skyld melormene og steg dem på en pande i 10 min med
lidt olie
Hytteostfyld
Bland hytteosten med resten af ingredienserne og den
kogte bulgur, og melormene.
Skær imens toppen af peberfrugterne og rens dem for frø
og frøstol - lad stilken sidde på toppen. Skyl og tør peberfrugterne godt og
stil dem i et lille, ovnfast fad - skær evt. en meget tynd skive af bunden, så
de kan stå. Læg lågene på et stykke alufolie. Fordel hytteostfyldet i
peberfrugterne og drys med rasp. Bag peberfrugter og låg på en plade midt i
ovnen. Læg låg på peberfrugterne ved serveringen.



Kommentarer
Send en kommentar