Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter
Bulgur:
·      80 g grov bulgur (ca. 1 dl)
·      2 dl vand
·      1/4 tsk. groft salt
Hytteostfyld:
·      150 g. skyr
·      50 g. sorte oliven
·      1 spsk. Hvedemel
·      1 æg
·      1 dl bredbladet persille
·      ½ tsk. salt
·      Peber
·      6 små, røde og gule peberfrugter
·      1 spsk. Rasp
Hertil:
·      400 g. melorme
·      300 g. kogt broccoli

Kom bulguren i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog bulguren ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren hvile, stadig under låg, i ca. 10 min.
Skyld melormene og steg dem på en pande i 10 min med lidt olie 
Hytteostfyld
Bland hytteosten med resten af ingredienserne og den kogte bulgur, og melormene.

Skær imens toppen af peberfrugterne og rens dem for frø og frøstol - lad stilken sidde på toppen. Skyl og tør peberfrugterne godt og stil dem i et lille, ovnfast fad - skær evt. en meget tynd skive af bunden, så de kan stå. Læg lågene på et stykke alufolie. Fordel hytteostfyldet i peberfrugterne og drys med rasp. Bag peberfrugter og låg på en plade midt i ovnen. Læg låg på peberfrugterne ved serveringen. 

Kommentarer

Populære opslag