Burgere med protein boost
Burgere med protein boost
· Burgerboller.
Til cirka 8 bøffer:
· 2 dåser kidneybønner (drænet for vand)
· 1 løg
· 4 fed hvidløg
· 150 g. grønne oliven
· 60 g. soltørrede tomater
· 14 blade basilikum
· 3 tsk. paprika
· lidt røget paprika
· lidt cayennepeber
· 2 spsk. ketchup
· 50 g. havregryn
· 50 g. melorme
Blend
alle ingredienser undtagen melormene og havregryn sammen til en fars uden
klumper. Tilsæt så mel og havregryn, rør det godt sammen og lad farsen hvile –
gerne ½-1 time på køl. Smag farsen til og steg så bøfferne ved god varme i olie
på en non-stick-pande. Form dem i en størrelse. Rist dine burger boller og top
den med dine favorit grøntsager



Kommentarer
Send en kommentar