Burgere med protein boost

Burgere med protein boost
·      Burgerboller.
Til cirka 8 bøffer:
·      2 dåser kidneybønner (drænet for vand)
·      1 løg
·      4 fed hvidløg
·      150 g. grønne oliven
·      60 g. soltørrede tomater
·      14 blade basilikum
·      3 tsk. paprika
·      lidt røget paprika
·      lidt cayennepeber
·      2 spsk. ketchup

·     50 g. havregryn
·      50 g. melorme
     Blend alle ingredienser undtagen melormene og havregryn sammen til en fars uden klumper. Tilsæt så mel og havregryn, rør det godt sammen og lad farsen hvile – gerne ½-1 time på køl. Smag farsen til og steg så bøfferne ved god varme i olie på en non-stick-pande. Form dem i en størrelse. Rist dine burger boller og top den med dine favorit grøntsager
      



Kommentarer

Populære opslag