Omeletter med voksmøllarver


Omeletter med voksmøllarver.

Voksmøllarver har et højt protein indhold, som gør at de stivner når de bliver varmet op - ligesom æg. De her omeletter er inspireret af det thailandske køkken.

Til 4 omeletter:
·      
     150 g. voksmøllarver
·      2 spsk. hakket ingefær
·      1 spsk. fiskesauce
·      1 spsk. Sriracha chilisauce
·      1 spsk. Hakket citrongræs
·      4 spsk. Piskefløde
·      1 æggehvide
·      2 spsk. Marizena
·      1 finthakket rødløg
·      Salt og peber


Blend voksmøllarverne med ingefær, hvidløg, fiskesauce, chilisauce, citrongræs, piskefløde, æggehvide, salt og Maizena. Når massen er blevet jævn tilsættes de fint hakkede rødløg og der blendes et kort sekund. Varm en pande op med noget rapsolie og bred dejen ud til en tynd omelet. Steg i ca. 1 minut på hver side


Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag