Honningristet granola med melorme
Granola med honningristet mysli med melorme
Ca. 6 dl
·
1 dl mandler
·
2 dl melorme
·
1 dl
hasselnødder
·
1,5 dl
blandede frø og kerner (fx hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner
med overvægt at de to sidste)
·
2 dl grov
valsede havregryn
·
125 g
honning
·
30 g smør
Hak mandler, hasselnødder
og melorme groft. Hak også frø og kerner, gerne i en mini-hakker.
Varm honning og smør op
i en gryde, til smørret er smeltet og honningen er flydende. Kom nødder, orme,
frø, kerner og havregryn i gryden og vend godt rundt. Spred blandingen ud
på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i en 150 grader ovn i ca. 20 – 25
minutter, til det hele er godt gyldent. Lad det køle af.



Kommentarer
Send en kommentar