Honningristet granola med melorme

Granola med honningristet mysli med melorme
Ca. 6 dl
·      1 dl mandler
·      2 dl melorme
·      1 dl hasselnødder
·      1,5 dl blandede frø og kerner (fx hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner med overvægt at de to sidste)
·      2 dl grov valsede havregryn
·      125 g honning
·      30 g smør
Hak mandler, hasselnødder og melorme groft. Hak også frø og kerner, gerne i en mini-hakker.

Varm honning og smør op i en gryde, til smørret er smeltet og honningen er flydende. Kom nødder, orme, frø, kerner og havregryn i gryden og vend godt rundt. Spred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i en 150 grader ovn i ca. 20 – 25 minutter, til det hele er godt gyldent. Lad det køle af.

Kommentarer

Populære opslag