Insekt kødboller
Næringsrige og
insektholdige kødboller, der eventuelt kan serveres med en salat.
·
2 spsk.
Rapsolie
·
150 g. voksmøllarver
·
1 finthakket
rødløg
·
2 fed
hvidløg
·
1 spsk.
Paprika
·
½ kg
skrællede kartofler
·
¼ hokkaido
græskar
·
2 æg
·
100 g. revet
cheddar
·
1 dl rasp
·
Salt
Kog kartofler og græskar til de er møre. Mens de koger svitses løg og
hvidløg på en pande med rapsolie og når løgene bliver klare, tilsættes
voksmøllarverne og ristes i et minuts tid, hvorpå paprikaen og lidt salt
drysses på. Rør i det hele et par minutter endnu og hæld så det hele ned i en stor skål. I samme skål hældes de
varme kartofler, græskar, rasp, salt og den revne cheddar. Det hele piskes
grundigt sammen. Del nu æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive og vend
dem i dejen. Lad dejen stå og trække ½ time før den med en spiseske formes til
boller. Disse boller rulles først på en tallerken med lidt rapsolie og derefter
i en skål med rasp. Læg nu bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og
bag dem ca. 15 min i en 200 gr. forvarmet ovn.

Kommentarer
Send en kommentar