Insekt kødboller


Næringsrige og insektholdige kødboller, der eventuelt kan serveres med en salat.
·      2 spsk. Rapsolie
·      150 g. voksmøllarver
·      1 finthakket rødløg
·      2 fed hvidløg
·      1 spsk. Paprika
·      ½ kg skrællede kartofler
·      ¼ hokkaido græskar
·      2 æg
·      100 g. revet cheddar
·      1 dl rasp
·      Salt
Kog kartofler og græskar til de er møre. Mens de koger svitses løg og hvidløg på en pande med rapsolie og når løgene bliver klare, tilsættes voksmøllarverne og ristes i et minuts tid, hvorpå paprikaen og lidt salt drysses på. Rør i det hele et par minutter endnu og hæld så det hele ned i en stor skål. I samme skål hældes de varme kartofler, græskar, rasp, salt og den revne cheddar. Det hele piskes grundigt sammen. Del nu æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Lad dejen stå og trække ½ time før den med en spiseske formes til boller. Disse boller rulles først på en tallerken med lidt rapsolie og derefter i en skål med rasp. Læg nu bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ca. 15 min i en 200 gr. forvarmet ovn.



Kommentarer

Populære opslag