Græskarsuppe med buffaloorme
Græskarsuppe med buffaloorme
· 1 spsk. Olivenolie
· 3 spsk. fint hakket frisk ingefær
· 1 stort fint hakket rødløg
· 1 fed knust hvidløg
· 1 stor sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
· 1 Butternut græskar, skrællet og skåret i tern
· 2 bagekartofler, skrællet og skåret i tern
· 1 buket broccoli, stok fjernet og hakket fint
· 1 dåse kokosmælk
Buffalo orme
· 150 g. Buffalo orme
· 1 spsk. olivenolie
· 1 ts. fint saltr
I en gryde svitses ingefær, hvidløg og rødløg i
olivenolien. Når løgene er blevet klare, tilsættes søde kartofler, kartofler og
græskar. Hæld vand på så det lige dækker og tilsæt 2 tsk. salt. Lad det koge i
20 min og tilsæt så den hakkede broccoli. Lad det koge yderligere 3 min. før
det hele blendes med en stavblender til suppen er fin og glat. Tilsæt kokosmælk
og smag til med salt. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes Buffalo
ormene med fint salt, friskkværnet peber og olivenolie. Fordel ormene, så der
er plads imellem dem. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 gr. varmluft i ca. 10
min. til de er sprøde.
Drys ormene
på suppen



Kommentarer
Send en kommentar